OM OS

Din Byggerådgivningspartner

Hjerteligt velkommen til vores verden af byggerådgivning!

Vi er Frederik og Alex, to erfarne folk med en passion for fremragende service og kvalitet. Med flere års erfaring i entreprenørbranchen har vi gjort en dyd ud af forståelse for projekterne på begge sider af bordet. Vores partnerskab blev skabt af en fælles vision: At kombinere praktisk erfaring med omfattende byggerådgivning.

Vi har på tværs af tidsforskel en fælles fortid i Livgarden. Her blev fundamentet for vores partnerskab lagt; præcision, ordentlighed og sans for detaljen, alle værdier, som vi siden har taget med os ind i byggerådgivningsverdenen.

Den samme præcision, der kræves i forsvaret, har vist sig at være en uvurderlig rød tråd gennem vores karrierer, både som fagfolk i entreprenørbranchen og nu som byggerådgivere hos Wava.

Wava Byggerådgivning ApS blev i 2020 født ud af denne vision, og siden da har vi arbejdet med en fælles mission: At levere god service og kvalitet til vores kunder, hvor praktisk erfaring og pragmatisk løsningsorientering primært bære samarbejdet mellem kunderne og os. 

Vi vægter relationerne meget højt - Ærlighed, tillid og åben kommunikation er fundamentet. Når du vælger os som byggerådgivere, får du en skræddersyet tilgang, der tager højde for dine behov. Vores viden fra praksis og byggerådgivning guider dig fra idé til færdigt projekt.

Når du vælger os, får du ikke kun vores ekspertise, men også vores engagement i at forstå dine behov til mindste detalje. Vores baggrund fra Livgarden har lært os vigtigheden af at være ordentlige og præcise, og det afspejler sig i vores tilgang til hvert projekt.

Hos Wava Byggerådgivning ApS er vi ikke blot rådgivere og projektledere, men også partnere i din succes. Vi går til opgaven med samme samhørighed

og præcision, som vi lærte fra vores tid i uniformen - fordi din tillid og vores dedikation er det, der driver os fremad, og derfor tilbyder vi rådgivning og projektering, samt en partnerskabsoplevelse, der prioriterer din succes.

Vores team​

Alex

Direktør og stifter

Frederik

Direktør og stifter

Emil

Bygherrerådgiver

Emma

Bygherrerådgiver

Niall

Bygherrerådgiver

Wava Byggerådgivning​ ApS

Cvr: 41765437

​Lyngsø alle 3a

2970 Hørsholm

info@wava.dk

​59 59 59 22

Læs cookiedeklaration her