​A/B BLÅMUNKEHUS

A/B Blåmunkehus

Beliggenhed: Vanløse
År: 2022 - 2023
Opgave: Energioptimering med efterisolering af gavle – Bygherrerådgivning bestående af myndighedsprojekt og udbudsprojekt.
Entreprisesum: ca. 400.000 kr. ekskl. moms.

Beskrivelse: Vores rådgivningsydelser til A/B Blåmunkehus blev grundlagt på at gennemføre en energioptimering ved at implementere gavlisolering, og vi varetog både myndighedsbehandlingen og udbudsprocessen som en del af denne strategi.

Myndighedsbehandlingen var en essentiel del i projektet. Vi navigerede gennem de nødvendige godkendelser og tilladelser fra relevante myndigheder for at sikre, at energioptimeringsprojektet var i overensstemmelse med gældende love og standarder. 

Vores ekspertise i håndtering af disse processer gjorde det muligt for os at sikre, at alle aspekter blev behandlet korrekt og i overensstemmelse med kravene.

Parallelt hermed faciliterede vi udbudsprocessen for at vælge de bedst egnede entreprenører til gavlisoleringsprojektet. Vi udarbejdede detaljerede udbudsmateriale og styrede hele processen fra indhentning af tilbud til evaluering af entreprenørernes kvalifikationer og præstationer.

Gennem vores omfattende rådgivningstjenester varetog vi ikke blot de tekniske og administrative aspekter af projektet, men sikrede også en smidig og effektiv proces, der førte til en vellykket implementering af gavlisoleringen. Vores mål var at sikre, at A/B Blåmunkehus opnåede både energieffektivitet og grundstenene for en problemfri gennemførelse af projektet.

Wava Byggerådgivning​ ApS

Cvr: 41765437

​Lyngsø alle 3a

2970 Hørsholm

info@wava.dk

​59 59 59 22

Læs cookiedeklaration her