Buddinge Centret

Buddinge Centret

​Beliggenhed: Buddinge

År: 2023-
Opgave: Bygherrerådgivning bestående af projektforslag og udbudsprojekt samt tilsyn og administration

Beskrivelse: Vores bygherrerådgivning til Buddige Centret var en helhedsorienteret indsats, der omfattede flere nøgleområder i byggeprocessen. Vi tog hånd om projektforslag og udbudsprojekt samt varetog tilsyn og administration for at løse udfordringerne med indtrængende regnvand, der skabte problemer gennem terrænet og ned igennem loftet.

Projektet krævede en grundig tilgang, da det var nødvendigt at forebygge og håndtere vandindtrængning på en effektiv måde. Vi igangsætte processen ved at udvikle solide projektforslag, der var skræddersyet til at imødekomme centrets specifikke behov. Disse forslag omfattede omhyggeligt udarbejdede planer for at sikre, at den nødvendige infrastruktur blev etableret til at forhindre vandgennemtrængning.

Gennem udbudsprojektet faciliterede vi en omfattende proces med at indhente tilbud fra forskellige entreprenører. Vores fokus lå ikke blot på at vælge entreprenører, der opfyldte de tekniske krav, men også på at sikre, at de var i stand til at levere den nødvendige kvalitet og håndværk.

Vores tilsyn og administration under byggeprocessen var afgørende. Vi sørgede for, at hvert trin blev udført i overensstemmelse med de fastsatte planer og standarder. Dette inkluderede gravning, lægning af ny membran, isolering og afsluttende arbejde med rullegræs, der skulle sikre, at centret var beskyttet mod fremtidige vandproblemer.

Vores tilgang til bygherrerådgivningen var præget af en omhyggelig planlægning og ekspertise for at sikre, at Buddige Centret kunne overvinde udfordringerne med vandindtrængning og samtidig opnå en holdbar og pålidelig løsning.

Vi har desuden håndteret myndighedsbehandling og projektering af erhvervslejemål, der ikke var registreret korrekt hos myndighederne. Disse lokaler skulle lovliggøres og omdannes til beboelseslejemål for at opfylde gældende regler og standarder.

Vores arbejde omfattede en omhyggelig gennemgang af eksisterende strukturer og regulativer for at sikre, at enhederne var i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi udarbejdede detaljerede planer og projekter, der omformede og tilpassede de eksisterende erhvervslokaler til lovlige beboelseslejemål.

Myndighedsbehandlingen var afgørende for at sikre, at alle nødvendige tilladelser og godkendelser blev opnået til ombygningen. Vi navigerede gennem de relevante myndighedskrav og håndterede den nødvendige dokumentation og ansøgningsproces for at sikre, at konverteringen blev gennemført i overensstemmelse med gældende regler.

Vores fokus var ikke blot at omforme lokalerne, men også at sikre, at de opfyldte de nødvendige standarder og krav for beboelsesformål. Gennem vores omhyggelige projektering og myndighedsbehandling sørgede vi for, at de omformede lejemål var lovlige og i overensstemmelse med de påkrævede specifikationer, så de kunne fungere som beboelsesenheder i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Wava Byggerådgivning​ ApS

Cvr: 41765437

​Lyngsø alle 3a

2970 Hørsholm

info@wava.dk

​59 59 59 22

Læs cookiedeklaration her