Helsingør Bycenter

Helsingør Bycenter

Beliggenhed: Helsingør
År: 2022
Opgave: Bygherrerådgivning bestående af projektforslag og udbudsprojekt samt flyttesyn og tilsyn

Beskrivelse: Vores bygherrerådgivning til Danske Shopping Centre i Helsingør var en service, der spændte over flere områder i byggeprocessen. 

Vi startede med at præsentere velovervejede projektforslag, der tog højde for kundens vision og behov. Disse forslag var udarbejdet med omhyggelig hensyntagen til at opfylde de specifikke krav og mål for Danske Shopping Centre i Helsingør.

Derefter faciliterede vi udbudsprojektet, hvor vi udarbejdede detaljerede planer og specifikationer, der var nødvendige for at invitere entreprenører til at byde på projektet. Vores fokus lå på at sikre, at de valgte entreprenører ikke blot opfyldte de tekniske krav, men også passede til kundens ønskede kvalitetsstandarder.

Som en del af vores bygherrerådgivning har vi også gennemførte flyttesyn og tilsyn. Et typisk flytteeftersyn involverer en overordnet gennemgang af ejendommens tilstand og ved lejers fraflytning. Dette omfatter en detaljeret inspektion af alle områder, herunder gulve, lofter, vægge, vinduer, døre, køkken, badeværelser og eventuelle andre rum og tilhørende faciliteter.

Vores tilgang til flytteeftersyn eller 1 og 5-års gennemgang er baseret på nøje dokumentation af ejendommens nuværende tilstand. Dette indebærer fotodokumentation, beskrivelser af eventuelle skader eller mangler samt en vurdering af, om disse er i overensstemmelse med den aftalte stand ved indflytning.

Vi bestræber os på at sikre, at hvert flytteeftersyn eller 1 og 5-års gennemgang er retfærdigt og retvisende for både lejer, udlejer, entreprenør og bygherre. Vores rapporter er detaljerede og nøjagtige og indeholder en objektiv vurdering af ejendommens tilstand på flyttetidspunktet.

Wava Byggerådgivning​ ApS

Cvr: 41765437

​Lyngsø alle 3a

2970 Hørsholm

info@wava.dk

​59 59 59 22

Læs cookiedeklaration her