Murermestervilla

Murermestervilla​

Beliggenhed: Rødovre

År: 2023
Opgave: Bygherrerådgivning bestående af projektforslag og udbudsprojekt samt tilsyn og administration

Beskrivelse: ​Vores bygherrerådgivning var afgørende for succesen bag renoveringen af en fornem murermestervilla i Rødovre. Vores omfattende ydelser spændte over projektforslag, udarbejdelse af udbudsprojekt, samt tilsyn og administration, med fokus på at sikre en problemfri gennemførelse af opgaven.

I projektforslaget gennemførte vores erfarne team en grundig analyse af villaens nuværende tilstand og identificerede nødvendige renoveringsbehov. Vi udviklede en vision for det endelige resultat med klientens ønsker som hovedfokus.

Udbudsprojektet blev nøje udarbejdet for at sikre, at alle entreprenører modtog klare retningslinjer og specifikationer. Vi faciliterede en åben og konkurrencepræget udbudsproces for at sikre valget af kvalificerede og kompetente entreprenører.

Tilsynet med renoveringen var en løbende proces, hvor vores team sikrede, at arbejdet blev udført i overensstemmelse med de fastsatte standarder og specifikationer. Vi prioriterede kvalitet og nøjagtighed i hver fase af arbejdet.

Administrationen af projektet omfattede en omhyggelig styring af dokumentation og kommunikation med entreprenørerne. Vi sikrede, at tidsplaner blev overholdt, og at budgettet blev administreret effektivt for at opnå et vellykket resultat.

Vores bygherrerådgivning var ikke kun en teknisk proces, men en holistisk tilgang til at omdanne klientens vision og behov til virkelighed, hvilket resulterede i en renoveret murermestervilla, der kombinerede charme med moderne funktionalitet i Rødovre.

(Opdateres løbene, billeder af projektet tilgår)

Wava Byggerådgivning​ ApS

Cvr: 41765437

​Lyngsø alle 3a

2970 Hørsholm

info@wava.dk

​59 59 59 22

Læs cookiedeklaration her