Skjern Bank

Skjern Bank

Beliggenhed: Hørsholm
År: 2023
Opgave: Totalrådgivning bestående af projektforslag og udbudsprojekt samt tilsyn og administration

Renoveringssum: ca. 4.000.000 kr. ekskl. moms.

Beskrivelse: Vores samarbejde med Skjern Bank om renoveringsprojektet var omfattende og involverede både projekteringsfasen og efterfølgende byggeledelse. 

I første fase var vi ansvarlige for at projektere renoveringen, hvor vi udarbejdede detaljerede tegninger, udarbejdede udbudsmateriale og opstillede præcise tidsplaner for at sikre en smidig gennemførelse.

Renoveringsprojektet krævede en grundig tilgang på flere fronter. Vi var nødt til at bekæmpe svampeangreb i ydervæggene, udskifte alle overflader samt installere nye vinduer og foretage åbninger af vægge for at opfylde de ændrede behov.

Vores rådgivning omfattede også håndtering af en bred vifte af faggrupper, hvor vi navigerede gennem valg og kontraktindgåelse med de forskellige entreprenører. Vi varetog forhandlingerne og sikrede, at kontrakterne var tydelige og dækkede alle nødvendige detaljer.

Som byggeleder fortsatte vores engagement gennem udførelsesfasen. Vi koordinerede alle faggrupper, overvågede fremdriften, sikrede overensstemmelse med tidsplaner og specificerede kvalitetsstandarder. Vores mål var at sikre, at renoveringsprojektet blev udført i overensstemmelse med de fastsatte krav og forventninger fra Skjern Bank.

Denne helhedsorienterede tilgang betød, at vi var involveret i alle faser af projektet, fra de indledende planlægningsstadier til den effektive og omhyggelige udførelse. Vores rolle som rådgivere og byggeledere var afgørende for at sikre en problemfri og succesfuld gennemførelse af renoveringsprojektet for Skjern Bank.

Wava Byggerådgivning​ ApS

Cvr: 41765437

​Lyngsø alle 3a

2970 Hørsholm

info@wava.dk

​59 59 59 22

Læs cookiedeklaration her