Skovhuset

Skovhuset​

Beliggenhed: Nordsjælland

År: 2022-2023
Opgave: Bygherrerådgivning bestående af tilsyn

Beskrivelse: Vores bygherrerådgivning på Skovhuset i Glumsø var en spændende opgave, der fokuserede på at udføre tilsyn på dette smukt beliggende og bæredygtige hus, skabt af Det Levende Hus. Huset, der er opført på et pælefundament, er konstrueret med træelementer og træfiberisolering og repræsenterer en særlig bæredygtig tilgang til byggeri.

Under tilsynet lagde vi vægt på at sikre, at det naturskønne hus blev opført i overensstemmelse med de specificerede krav og standarder fra Det Levende Hus. Vi inspicerede nøje træelementerne og træfiberisoleringen for at sikre, at de blev anvendt og monteret i overensstemmelse med de bæredygtige principper og designkrav.

Pælefundamentets stabilitet og bæreevne var også en vigtig del af vores tilsyn. Vi evaluerede omhyggeligt fundamentets konstruktion for at sikre, at det var robust og tilstrækkeligt til at bære bygningens vægt og struktur.

Vores tilgang til tilsynet var præget af opmærksomhed på detaljer og forståelse for Det Levende Hus' vision om bæredygtigt byggeri. Vi sørgede for, at byggeriet blev udført med respekt for de miljømæssige og bæredygtige principper og lever op til de krav, der blev fastlagt i det oprindelige design.

Gennem vores tilsyn på Skovhuset i Glumsø sikrede vi, at byggeriet blev gennemført på en måde, der ikke blot opfyldte de krav, der blev specificeret af Det Levende Hus.

Wava Byggerådgivning​ ApS

Cvr: 41765437

​Lyngsø alle 3a

2970 Hørsholm

info@wava.dk

​59 59 59 22

Læs cookiedeklaration her